nl
en
de

case story

SNETCH_The show experience app

ga terug

Searching for our evolution of snetch? Go to www.snetch.com
Want to know more about snetch 1.0? Keep reading.

See it, SNETCH it, get it! Verras je publiek met de SNETCH app; een interactieve beleving on- and off-screen.

Met SNETCH voeg je een waardevolle add-on toe aan de fashionshow. Kenmerkende USP’s voor deze app zijn: het creëren van call-to-action, interactie, verduurzaming van het evenement en het verzamelen van bezoekers-data.

Door SNETCH te downloaden kunnen bezoekers interactief deelnemen aan een heuse fashion-experience. Op hun eigen telefoon krijgen ze info over brands en bijbehorende outfits op de catwalk, kunnen acties gecommuniceerd worden en kan iedere bezoeker zogenaamd “snetchen”. De gesnetchte outfits worden bewaard in een wishlist om ze daarna makkelijk terug te vinden in het winkelcentrum.

Daarnaast kun je iedere collectie beoordelen in de app. Uiteraard worden bezoekers die actief meedoen beloond voor hun inzet. Per show zijn er één of meerdere winnaars, waardoor een spannend spel element ontstaat.

Na afloop van het event blijft de app actief. Voor als je de show nog eens wil zien of je hebt gemist, kun je via de gallery de hele collectie bekijken. De “snetch” functie en storefinder zijn dan beiden nog te gebruiken.

De app verzamelt alle data: likes, “snetches”, ratings en andere gebruikersgegevens. Target jouw doelgroep gemakkelijk, interactief en persoonlijk met het gebruik van de interactieve SNETCH app.

Klant

Köln Arcaden Cologne, Riem Arcaden Munich

Jaar

2019

Services

Showproductie, Event management

Snetch9
Snetch8
Snetch7
Snetch4
Snetch3
Snetch10
Snetch2
Snetch6
Snetch1

Stay up to date_