nl
en
de

case story

Show calling & stagemanagement

ga terug

Ronald Kolk is een Nederlandse couturier uit Amsterdam. Hij en SESSIBON hadden een jarenlang partnerschap. In 2018 organiseert Kolk zijn grote show in Huis ter Duin in Noordwijk en verzorgt SESSIBON samen met hem een fashion show waarbij zijn laatste collecties worden gepresenteerd.

Gedurende de jarenlange samenwerking zijn de meest bijzonderste thema’s de revue gepasseerd: Kolk liet zijn creativiteit zijn gang gaan en SESSIBON vertaalde deze naar uitvoerbare producties. Deze high end fashion shows werden volledig gebaseerd op een thema, waardoor een synergie ontstaat tussen collectie, muziek, visuals, choreografie, performances etc.. Samen met alle andere betrokken partners werkten we tot één gezamenlijk doel: een experience creëren waarin we het publiek meenemen in de wereld van Kolk.

We bedachten samen concepten voor shows, verzorgden choreografie, showcalling en regie en werkten samen met acts als LA the Voices, Sofia Wezer en Mathilde Santing. De haute couture producties van Kolk waren altijd bijzonder en we zijn dankbaar voor deze jarenlange samenwerking.

Klant

Ronald Kolk

Jaar

2018

Stay up to date_