nl
en
de

case story

Retail fashion event

ga terug

Two events, one crew, one day! Op de langste dag van het jaar vult SESSIBON iedere minuut met unieke live experiences in Maasmechelen Village, de outletshoppingcentrum in Belgisch Limburg.

Speciaal voor deze gelegenheid presenteren alle boetieks zich gezamenlijk aan de bezoekers. Het SESSIBON styling-team werd uitgedaagd om een mix en match te leveren van het beste van Maasmechelen Village.

Overdag wordt het winkelend publiek verrast met pop-up shows op diverse locaties waarbij de shoppingvloer als catwalk dient. Tijdens deze shows worden meerdere collecties getoond: ons styling-team heeft van meer dan vijftig winkels de highlights geselecteerd en gecombineerd tot spraakmakende outfits.

Langer blijven wordt leuker met het concept ‘Overtime’, een after-work party met een hapje, drankje en dansvloer. Wanneer de avond valt wordt Maasmechelen Village jonger, sjieker, trendyer. SESSIBON sluit hier naadloos op aan met een stijlvolle catwalk op het podium van Overtime. De winkels blijven tot in de late uurtjes open, zien op de catwalk is scoren in Maasmechelen Village!

Het totaalplaatje is belangrijk bij SESSIBON. Alle outfits zijn dezelfde dag als nieuw geretourneerd naar de deelnemende merken. Klaar voor de verkoop!

Klant

Maasmechelen Village

Jaar

2019

Expertise

Fashion shows

2019-06-21_Sessibon_Maas Village_Show-01_-019
MMV12
MMV8
MMV1
MMV5
2019-06-21_Sessibon_Maas Village_Show-02_-023
2019-06-21_Sessibon_Maas Village_Show-02_-020

Stay up to date_