nl
en
de

case story

Studio Radium

ga terug

Boek de Studio Radium in Maastricht! In de Studio Radium creëren we professionele foto- en videocontent met het VA VA VOOM-gevoel voor jouw bedrijf, organisatie of merk. Want een beeld zegt meer zegt dan duizend woorden! 

De mogelijkheden zijn eindeloos, net als onze creativiteit:  fotoshoots,  livestreams, pre-recorded clips, webinars, talkshows, wereldwijde bijeenkomsten, semi livestreams, hybride evenementen en digitale presentaties... We denken graag met je mee wat de beste manier is om jouw doelgroep te bereiken.  

In de Studio Radium hebben we hebben we letterlijk en figuurlijk alles in huis: meer dan 1000m2 ruimte, professionele foto- en videoapparatuur, de professionals, technische helden en de know-how...

Hiermee creëren we content voor merken, hosten livestreams en webinars voor bedrijven, maar verzorgen ook hybride openingsevenementen voor overheidsorganisaties in de studio. Neem contact op en ontdek wat de Studio Radium voor jou kan betekenen!   

De Studio Radium is een samenwerking van SESSIBON met Viro Video en Demo Productions. Maar sharing caring! Wil je de studioruimte boeken en aan de slag met je eigen materiaal en/of mensen? Be our guest... Neem contact op met Noël via noel@sessibon.nl

www.studioradium.live

Jaar

2021

Services

Styling, Fotografie, Event management, Showproductie, Video

DSC7461
DSC7874
DSC7460
DSC7787
Whats App-Image-2021-09-16-at-18.56.18
DSC7453
IMG-20210729-WA0031
DSC7769

Stay up to date_