nl
en
de

case story

Magazine Walk

ga terug

Ter gelegenheid van de heropening van de ZARA in winkelcentrum EntreDeux in Maastricht. Samen met communicatiebureau Zandbeek verspreidt SESSIBON rumours door de hele stad om bezoekers naar de nieuwe winkel te trekken.

Stel je voor: je loopt rustig door de binnenstad als de straten opeens gevuld worden met gigantische, magazine covers met daarvoor echte modellen. De collecties uit Entre Deux worden gepromoot door modellen, gestyled in hun collectie. De modellen nemen het publiek mee van de ene hotspot naar de andere waarbij ze tijdens deze flashmob mensen uitnodigen om mooie prijzen te winnen door een foto van zichzelf en hun favoriete model online te plaatsen met de juiste hashtag. De offline activatie in de binnenstad en de vele foto’s online zorgen zowel offline als online voor traffic en dragen bij aan de marketing- en communicatiecampagne.

Geen standaard openingsfeest maar een creatief concept om zowel het succes te vieren als het gewenste imago sterk neer te zetten. Dat is de branding van SESSIBON.

Klant

Entre Deux, Zandbeek

Jaar

2014

2016 Ssb Magazinewalk 6
2016 Ssb Magazinewalk 3
2016 Ssb Magazinewalk 4
2016 Ssb Magazinewalk 1
2016 Ssb Magazinewalk 2

Stay up to date_