nl
en
de

case story

Livestream Fashionshow

ga terug

Begin 2020 lijkt veilig een fashion show organiseren opeens niet meer mogelijk. Door de restricties in deze uitdagende periode verlies je wellicht offline capaciteit qua bezoekers, maar met onze hybride oplossing win je online aan mogelijkheden. SESSIBON kan het. SESSIBON deed het en bereikte met de Livestream Fashion Show duizenden mensen.

Middels een countdown wordt het publiek in spanning gehouden. 30...29… Over een half uur start het hybride event van La Bottega. Zowel offline voor een klein publiek - rekening houdende met de maatregelen - als online voor het grote publiek. 22...21… Een team met meerdere camera’s schakelt met de beeldregie voor de beste weergave van het evenement. 16...15... Tijdens de countdown naar de catwalk worden de partners van het event gepresenteerd. Onder andere La Bottega, Chapeau Magazine en Kevin Murphy zijn goed zichtbaar in een promo vooraf - en interviews achteraf. Het verkregen beeldmateriaal is op ontzettend veel manieren in te zetten. Nu en in latere social media campagnes. 9...8… De registratie wordt niet alleen bij de deelnemende partners uitgezonden, maar ook bij hun aangesloten kanalen. Nog vóór het live moment is de fashion show al op het netvlies van een compleet nieuw publiek middels een live stream op diverse online kanalen. 3...2...1… GO!

SESSIBON leidt het gehele project in goede banen. Showcalling, choreografie, draaiboek, cameracrew, beeldregie: you name it. De venue is binnen een uur getransformeerd naar een catwalk. Door de goede voorbereiding van de SESSIBON crew en een uitgebreide registratie van het evenement, wordt er zowel tijdens als na de show kwalitatieve content gecreëerd voor jouw business,

De livestream van SESSIBON trok een verdrievoudiging van online publiek voor de boetiek uit Hasselt. Maak jouw event ook hybride met SESSIBON!

Klant

La Bottega, Hasselt (Belgium)

Jaar

2020

Sessibon-Hasselt-7-juni-2020-Eleven-Media-28-webformaat
DSC4320
DSC4649
Sessibon-Hasselt-7-juni-2020-Eleven-Media-52-webformaat
Sessibon-Hasselt-7-juni-2020-Eleven-Media-47-webformaat
DSC4506
Sessibon-Hasselt-7-juni-2020-Eleven-Media-42-webformaat
Sessibon-Hasselt-7-juni-2020-Eleven-Media-54-webformaat

Stay up to date_