nl
en
de

case story

Technical event management

ga terug

De heropening van de Köln Arcaden welke huisvesting biedt aan een groot aantal fashion brands waaronder Monky, Superdry, Calzedonia, Colloseum en s’Oliver moet natuurlijk natuurlijk gepaard gaan met een fashionshow. Zoals in vele shoppingcentra zijn de vierkante meters maximaal verhuurd en zijn de vrije meters voor events schaars. En dus bedenkt SESSIBON een uiterst creatieve oplossing om ruimte te creeeren. Een zwevende catwalk van twintig meter lang, op tien meter hoogte.

Bezoekers volgen de modellen letterlijk op de voet vanuit alle etages. Het realiseren van deze catwalk hangend boven de roltrappen, kost vele pas en meetwerk, keuringen, nachtelijke opbouw en improvisatie als het gaat om routing. Een mooie case voor het team van SESSIBON want voor iedere uitdaging is een oplossing.


Voor een optimale zichtbaarheid van de show, is deze te volgen op schermen in het hele winkelcentrum door middel van live streaming. De flying catwalk is een unieke beleving waarbij letterlijk meer dan elke vierkante meter gebruikt wordt voor fashion.

Dit doelgerichte marketingconcept gaat verder dan alleen deze unieke en energieke fashionshow. Het publiek wordt getracteerd op een volledig programma. Met een beauty bar, een candybar, een kids show, style advies, kans op mooie prijzen en de aanwezigheid van prominenten als Thomas Rath en Ana Johnson zijn er voldoende ingredienten om iedereen te enthousiasmeren.

Klant

Köln Arcaden, Cologne

Jaar

2017

Stay up to date_