nl
en
de

case story

Designer show

ga terug

Fashionclash vult Maastricht al tien jaar met fashion. Dit interdisciplinaire showcaseplatform biedt een podium voor young designers en modeltalent. Met meerdere show verdeelt over meerdere dagen reikt het inmiddels tot aan de andere kant van de wereld. SESSIBON is al sinds start een gewaardeerd partner voor dit fashionevent.

De SAM Decorfabriek te Maastricht is het toneel voor deze non-commerciële showproductie voor zorgvuldig geselecteerde opkomende ontwerpers & kunstenaars. Namen als Alessandro Trincone, George Styler, Barbara Sanchez Kane, Marlou Breuls, Ivana Pilja en Jeff Montez kleuren de runway. Met ieder jaar weer een uniek stage en decordesign, geheel binnen het thema krijgt SESSIBON de opdracht om van alle losse shows één geheel te smeden. SESSIBON geeft iedereen, inclusief de meer dan 100 modellen en performers het goede gevoel.

Fashionclash vult het programma en SESSIBON leidt het in goede banen. Runningorder, registraties, haar en make-up, showcalling, choreografie: voor alles wordt gezorgd. De designer geeft zijn of haar input en het team van choreografen gaat ermee aan de slag totdat de perfecte showregie overeind staat.
Het is belangrijk dat iedere partij de vrijheid krijgt om alle creativiteit te uiten en identiteit uit te stralen.
Fashionclash maakt een begin aan de puzzel, SESSIBON maakt het af zodat zij zich geen zorgen meer hoeven te maken over de productie.

Daarnaast is het event een cruciaal onderdeel van de citymarketing van Maastricht. Welke geen fashion stad zou zijn zonder Fashionclash. En Fashionclash zou geen Fashionclash zijn zonder SESSIBON. Een partnerschap om trots op te zijn.

Klant

Fashion Clash Festival

Jaar

2019

Expertise

Fashion shows

Fc12
2015 Ssb Fashionclash 7
Fc13
Fc16
Fc14
Fc5
2015 Ssb Fashionclash 4
2015 Ssb Fashionclash 2
2015 Ssb Fashionclash 6

Stay up to date_