nl
en
de

case story

Show concept & production

ga terug

Tijdens de ploegpresentatie van de internationale dameswielerploeg BOELS/Dolmans krijgt SESSIBON de uitdaging om aan de aanwezige pers en publiek de wielrensters op een spectaculaire wijze te presenteren. Er wordt een catwalk gecreëerd met de looks van een straat die eindigt met een ramp, waar de rensters al fietsend vanaf kunnen.

Het team, met meerdere wereld- en olympisch kampioenen zoals Anna van der Breggen, Chantal Blaak en Amalie Dideriksen, worden één voor één via een video compilatie met hoogtepunten geïntroduceerd. Via de ledwall die openschuift komen ze vervolgens on stage. Hierna interviewt Sander Kleikers ieder teamlid over haar carrière en ambitie. Kleikers is de host van dit pers event waarbij zowel de nieuwe sponsoren als het team worden voorgesteld.

SESSIBON ontzorgt de klant volledig tijdens deze productie en voert het concept uit, waarbij de video compilaties, gemaakt door Southbound Media, een belangrijke rol spelen. Natuurlijk mag ook een aftermovie van HOUTvideo niet ontbreken.

Klant

Boels Dolmans cycling team

Jaar

2018

Boels 5
Boels 4
Boels 3
Boels 2
Boels 1

Stay up to date_