nl
en
de

case story

Show control

ga terug

Esports – ook wel electronic sports genoemd - competitief gamen. Spelers gaan met elkaar de strijd aan, individueel of in teamverband. Voor een groot deel gebeurt dit online, maar ook op grote evenementen. Esport is trend en dat is duidelijk merkbaar de evenementenindustrie. Duizenden gamers kijken live mee met hun favoriete speler of team via online streamingdiensten en voetbalclubs contracteren speler voor hun Esport afdeling.


Direct na een goed ontvangen HIVE Esports Business Conference in New York eind september 2018, kondigt The Esports Observer zijn volgende evenement aan. Dit keer in de Europese Esports hoofdstad, Berlijn, met SESSIBON als event partner.

HIVE Berlin vond plaats op 11 april 2019 met als doel een spraakmakend en innovatief esport evenement. Het wierp een meer dan onconventionele beeld op onderwijs, ervaring en kansen in de esports industrie. Met sprekers als Gustav Käll, hoofd van esports voor de Universele Muziekgroep, Jens Hilgers, CEO en mede-oprichter van Dojo Madness, Peter Warman: CEO en mede-oprichter van Newzoo en Stefan Zant, directeur van ProSiebenSat.1 Sporten, was het programma goed gevuld. Met fashionshows & performances ingeweven werd het eindresultaat een spraakmakend & dynamisch event.

SESSIBON coördineert het volledige congres, denkt mee in het stage design, zorgt voor een draaiboek en dagplanning, verzorgt briefings en integreert alle losse onderdelen tot één totaal programma. Kortom, SESSIBON voert de regie met een ervaren event crew verantwoordelijk voor techniek waaronder geluid, licht en beeldregie, maar ook de gehele showcalling, performances en choreografie.

Voor fashionmerken waaronder ESL, MetaThreads en We Are Nations is HIVE dan ook een perfect offline podium om zichzelf te presenteren en online rumors te creëren. SESSIBON produceerde het geheel niet alleen, maar leverde ook creatieve input voor dit niet alledaagse congres.

Klant

The E-Sports Observer

Jaar

2019

Services

Stage management, Choreografie, Modellen, Showproductie, Show calling, Event management

Hive9
Hive8
Hive7
Hive6
Hive3
Hive4
Hive5
Hive2
Hive1

Stay up to date_