Allround projectmanager

SESSIBON_ house of productions: Social Butterfly on speed wanted! Allround projectmanager 
(vanaf 24u (tot 40u) per week) 

We zijn op zoek naar een mix van een Jack Russel Terriër, een vlinder, een bezige bij, een ijverige mier en meer van dat soort energieke units op deze aardbol. Hou je niet van dieren en denk je “Ga maar lekker naar het asiel”? No problem. We vertalen het even voor je: de guts van een hotello, de social skills van een intercedent, de eagle eye van een talent scout, de precisie van een boekhouder, de flexibiliteit van een acrobaat en de good vibes van een zomers festival. Met andere woorden, een brok sociale energie die ons kantoor oplicht bij binnenkomst.  

Dit zijn wij! 

Het begon meer dan dertig jaar geleden als SESSIBON: een event professional met dertig jaar ervaring in shows en events, gevestigd te Maastricht, in het dynamische Sphinxkwartier. 

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot SESSIBON_ house of productions, specialist in (fashion) shows & events, expert in content productions en een pool van creators en modellen die we bemiddelen. Daarnaast gaan we helemaal mee met de tijd en hebben we AI omarmd om onze interne processen te optimaliseren, maar zorgen we inmiddels ook voor de eerste AI-oplossingen als het om content gaat. Na al deze jaren ondernemen zijn er ook parels ontstaan, zoals in elk goed huwelijk. Met SESSIBON_ house of productions staan we ook aan het roer van ‘Studio Radium’ en het online fashion platform ‘Snetch’.  

Werken in de event sector en nog twee bedrijven ernaast ondersteunen betekent niet dat je op vaste tijden thuis bent of dat iedere dag hetzelfde is. Een groot voordeel zoals wij dat zien: houdt het spannend en het leven op ons kantoor, misschien wel het leukste van Maastricht, is iedere dag net weer anders. Hard werken betekent ook genoeg ontspannen, dus af en toe kraken we een fles wijn of gaan we spontaan naar een feestje of art exhibition in de buurt. Die creatieve prikkels moeten ergens vandaan komen 😉 

Onze kracht? Vooruitkijken, met de tijd meebewegen en innovatief gedachtegoed omzetten tot elevating experiences!   

We leveren maatwerk, dus geen uitdaging is te groot voor ons. Organiseren is onze tweede natuur. De klant kan op ons bouwen voor complete merkbelevingen, zorgvuldig uitgevoerd door onze professionals en vaste techniekpartners. Onze cultuur kenmerkt zich door “in verbinding” te zijn met jezelf, het team, de omgeving, de klant en het publiek. 

We zijn op zoek naar een flexibele en enthousiaste projectmanager die samen met de Creative Director en senior projectmanager de ruggengraat van onze onderneming vormt. 

Dit ben jij?! 

Je gaat lekker op een hoge werkdruk, problemen oplossen zie je als een uitdaging en in hectische tijden weet jij altijd het overzicht te houden. Meerdere events tegelijkertijd voorbereiden is voor jou geen probleem. Je gaat ook lekker hard op een druk seizoen en weet de rust terug te pakken in je kerntaken tijdens een rustig seizoen. Talent voor timemanagement en prioriteren is dan ook een absolute must.  

Enerzijds kun je goed zelfstandig werken, zonder het groepsbelang uit het oog te verliezen. Anderzijds ben je een mensen-mens die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast vind je het fijn nauw samen te werken met de Creative Director en zijn ideeën uit te werken in concrete plannen. 

Je bent een diplomatiek persoon en kan makkelijk bemiddelen tussen meerdere partijen. We sluiten geen enkele achtergrond uit, we zijn vooral op zoek naar een persoon die met gemak meerdere ballen hoog kan houden. Kortom, ben jij een echte kameleon die zich makkelijk kan aanpassen binnen onze drie diverse bedrijven en wissel jij met gemak van strateeg naar ambachtsman, en schuilt er ook een koopman in je, dan ben jij degene met wie wij een affaire willen. 

 

Wat ga je doen? 

 • Je bent verantwoordelijk voor het maken van offertes, het behalen van deadlines, het communiceren met de leden van het projectteam en het toezicht houden op de voortgang van het project; 
 • Je onderhoudt de relatie met je klanten en gaat op zoek naar nieuwe leads voor de house of productions; 
 • Je bent rechter- en linkerhand van onze Creative Director en bakt chocola van al zijn ideeën; 
 • Je zorgt voor een optimale administratieve verwerking van alle informatie, zodat je teamleden real-time geïnformeerd zijn; 
 • Je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en ziet AI als je beste assistent; 
 • Je ondersteunt de marketingafdeling met content en input vanuit de projecten waar je verantwoordelijk voor bent. Overige creatieve input is natuurlijk welkom. 

 

Jouw profiel: 

 • Minimaal MBO+ of HBO;  
 • Onze ‘Donna to our Suits’ aka the fixer;  
 • Behendig met Office 365; je staat open voor nieuwe systemen en bent bovenal een Excel-nerd; 
 • Je begrijpt dat projectwerk teamwerk is; 
 • Prikkels inhaleer je als een toverdrank om alles af te tikken; 
 • Georganiseerd, secuur en stressbestendig;  
 • Je handelt en bent slim (niet sluw); 
 • Je schrijft heldere, korte teksten als je 2e natuur, zowel in Nederlands als Engels; 
 • Je straalt het Vavavoom-gevoel uit en wil dit zoveel mogelijk verspreiden. 

 

Wat bieden wij? 

Een afwisselende en zelfstandige baan in een dynamisch bedrijf. Je komt terecht binnen een hecht team en informele cultuur waar persoonlijke groei een belangrijk onderdeel is van je job.  

Gezamenlijk gaan we voor het maximale resultaat en vieren we uiteraard de successen. 

! Startdatum voor de functie en het aantal uur (24-40 uur) is in overleg.  

 

Wil je weten waar je komt te werken?  

LinkedIn Studio Radium
LinkedIn SESSIBON 
https://studioradium.live/
https://snetch.com/home 

Ben jij diegene waar we straks niet meer zonder kunnen? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar info@sessibon.nl. 

Join our crew

Do you have what it takes? We are always on the lookout for new talent to join the SESSIBON team. Are you an (aspiring) model or professional? Then let us know by clicking the button below.