nl
en
de

This is SESSIBON

about us

${ currentSlide + 1 } / ${ slides.length }

Voel je te gast bij je eigen event, laat je volledig ontzorgen. SESSIBON is een event professional met dertig jaar ervaring in shows en events. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé specialist in (fashion) shows, conceptontwikkeling, contentcreatie en events met een eigen karakter. Een veelzijdige, eigenzinnige en ambitieuze projectorganisatie die zowel op nationaal als internationaal niveau het ‘Va Va Voom gevoel’ verspreidt.

Va Va Voom (noun) va:va:’vu:m

“The feeling you get when you’re filled with inspiration or full of excitement and energy.”

SESSIBON’s jarenlange ervaring komt tot uiting in vier belangrijke pijlers

Binnen iedere pijler wordt maatwerk geleverd met oog voor detail: een unieke live experience die mensen raakt. Geen uitdaging is te groot voor SESSIBON. Organiseren is onze tweede natuur. Je kunt op ons bouwen voor complete merkbelevingen, zorgvuldig uitgevoerd door onze professionals en vaste techniekpartners.

SESSIBON ontwikkelt én realiseert alle events in eigen beheer. Door de jaren heen hebben we ook een uitgebreid en duurzaam netwerk opgebouwd binnen de retail wereld en fashion branche. Zowel nationaal als internationaal. Onze roots liggen in Zuid-Limburg, ons bereik reikt over de hele wereld.

our team

Joyce

Joyce

General director

joyce@sessibon.com
Lucia

Lucia

Marketing & Communication

lucia@sessibon.com
Marcel-Yao

Marcel-Yao

Junior projectmanager & Recruiter

marcel@sessibon.com
Sammy

Sammy

Stylist

Xavier

Xavier

Stylist

Yaël

Yaël

Choreographer & Showcaller

Pascal

Pascal

Choreographer & Showcaller

Suzanne

Suzanne

Choreographer & Showcaller

Wil je voor ons werken, ons contacteren of onze studio boeken?

Contact us

Work for us
Book the Studios

Book the Studios

Work for us
Contact us

Work for us

We zijn altijd op zoek naar eigenzinnige, vakbekwame professionals die het beste uit zichzelf willen halen op onze events en fashion shows in o.a. Nederland, België en Duitsland. SESSIBON brengt deze mensen samen. In de spotlight en achter de schermen.

De modellen, hair & make up artists, choreografen, fashion stylisten, dj’s, regisseurs en fotografen in ons netwerk zijn meer dan ervaren. Stuk voor stuk voelen ze zich verantwoordelijk voor hun bijdrage aan het succes van onze klanten.

Past die omschrijving bij jou en ben je een teamplayer? Wil je jezelf in ons netwerk verder ontwikkelen? Ook als je pas begint ben je welkom, we coachen young talent graag on the job. Claim jouw plek bij SESSIBON en meld je hier aan voor onze eerstvolgende meet&greet.

Book the Studios
Contact us

Alleen invullen bij model registratie

Stay up to date_